Skip to content

Manuvision Kropsterapi

Manuvision Kropsterapi er en behandlings form der skaber kontakt mellem krop og sind. Jeg ser på det hele menneske og tager udgangspunkt i det du har brug for.

Jeg hjælper dig med at vende din opmærksomhed ned i kroppen, skabe frihed til nye tanker, et friere åndedræt og mulighed for at mærke det liv der er i din krop. Se dig selv i et nyt perspektiv og muligheden for at skabe forandringer.

 

Manuvision Kropsterapi adskiller sig fra massage idet jeg arbejder både med det mentale, fysiske og psykiske.

Behandlingen er en blanding af pulsering af kroppen, arbejde med åndedrættet, aktivering af zonepunkter og akupressur. Jeg arbejder ud fra kroppens energibaner kaldet meridianbaner, de er koblet op på vores organer. 

Jeg arbejder med hele kroppen for at skabe balance, gennemstrømningen og ikke mindst styrke forbindelse mellem krop og sind.

Mange af de udfordringer klienter kommer med er blandt andet:
Stressrelaterede tilstande som:

Det Praktiske

Behandlingen forgår på en briks, iført undertøj, har du beholder for at beholde din bh på, tag da en blød en på uden støtte og bøjle. Du får et tæppe over. 

Har du særlige behov i forhold til blufærdighed, finder vi en løsning der passer til dig.

Behandlingstiden er 75 min, inkl. samtale og omklædning.

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen – Klik her

Det er muligt at betale via MobilePay eller modtage en faktura efter behandlingen, som betales via bankoverførsel eller.

NB. Det er altid muligt at aflyse din tid. Dog ved udeblivelse og afbud senere end 24 timer før behandling opkræves fuld betaling.

Klippekort:

"Vækket min krop"

Kropsterapi har vækket og rettet op på min krop efter en lang periode, hvor jeg ikke ville erkende den havde brug for at blive vækket. Det er en gave til min forsømte krop.
Lisbeth Nielsen
Daglig leder af Teaterskolen Kastali’a

"Glade fødder"

"jeg vil sige, at jeg har stor gavn og glæde af dine øvelser! Jeg har integreret fodøvelserne i mit daglige morgenøvelses-program, og det er især mine fødder meget glade for!”
Anne
Deltager til ManuVision træning

"Fik fat der, hvor problemerne
sidder"

Har fået behandling hos Tine pga. spændinger, især i skuldre og nakke, og det var en helt igennem en dejlig og positiv oplevelse. Jeg kunne mærke en stor ro og varme igennem hele forløbet og hun fik virkelig fat der, hvor problemerne sidder. Jeg kan varmt anbefale Tine, som ud over at være fagligt dygtig og kompetent også er en utroligt sød, behagelig og kærlig person, som man føler sig tryg sammen med.
Pia B.

"Behandlingsform, som får mig ned i kroppen "

Jeg føler mig altid mere balanceret efter at have været hos Tine. Det er en utrolig behagelig behandlingsform, som får mig ned i kroppen. Jeg har prøvet en del terapiformer og var træt af at prøve at regne ting ud. Behandlingerne har hjulpet mig med at oprette en kærlig forbindelse til følelser jeg har haft svært ved få fat i kognitivt. Jeg var ikke klar over at der bag min mine smerter i lænd og hofte gemte sig følelser jeg gik og holdt fast i. Den blide behandling passer godt til mig, og jeg bliver altid mødt af Tine med den største respekt og accept af hele mig. Jeg kan kun anbefale andre at prøve det - man kan blive overrasket over, hvad ens krop gerne vil fortælle, hvis man lytter efter.
Minni Wendy

"En kæmpe forløsning"

En utrolig tryg og kærlig oplevelse. Min krop reagerede så vildt ved anden behandling, en kæmpe forløsning af gamle følelser. Kan varmt anbefale Tine.
Kimi Sand

"Jeg fik bevægelse i led, samt kostråd som hjulpet"

Det var virkelig en positiv oplevelse. En betændelse i hoften, blev løsnet og jeg fik bevægelse i led, samt kost råd som har hjulpet helt fantastisk. Mange tak. Jeg har kun de allerbedste anbefalinger
Per Nielsen

"Et trygt rum"

Tine er en meget nærværende, dygtig & empatisk behandler som formår at skabe et trygt rum🌿 Kan varmt anbefales.
Amalie T.H.

"Har givet mig evnen til at mærke min krop"

Mine behandlinger hos Tine, har givet mig evnen til at mærke min krop, og lære min krop at kende på en anden måde, hvor jeg siger fra før jeg bliver træt og får ondt, har altid sat mig selv i sidste række, men nu er det er jeg begyndt at tænke på mig selv. Takket være Tine
Helle Pia Pedersen