Skip to content

Lidt om mig

Mit navn er Tine Rose Jensen, og jeg står bag RoseKropsterapi & træning. Her er jeg din personlige Manuvision kropsterapeut og træner. Til dagligt behandler jeg i min klinik, i stille private omgivelser, andre dage ude af huset med virksomheds aftaler.

Det er mit ønske at hjælpe mine klienter med at skabe forståelse for kroppens signaler, undersøge og styrke kontakten mellem krop og hoved og dermed genfinde balancen. Opleve og et styrket sted at leve livet ud fra.

Den første Manuvision kropsterapi behandling husker jeg tydeligt. Jeg havde et stressforløb bag mig, hvor det blev tydeligt at min kontakt med kroppen ikke var til stede. Det var en rejse med forandringer, nærvær og samtale at vende tilbage til kroppen og leve gennem kroppen igen.

Om tirsdagen kan du træne med på mit hold ved VGF Viborg. Her guider jeg dig gennem kroppen med øvelser der træner, styrker og afspænder din krop. Jeg skaber et rum så din opmærksomhed bringes ned i kroppen, og dermed lettere slipper tanker og hverdagens to-do lister.

I 2023 opretter jeg rum for meditationsforløb. Her støtter jeg din udvikling og indføring i meditationspraksis der passer ind i dit liv. Et mere intens forløb for dig der virkelig ønsker at skabe og vedholde forandringer i dit liv.

Jeg er uddannet RAB-registreret Manuvision kropsterapeut & træner.

Uddannelsesforløbet til Manuvision kropsterapeut og træner, går blandt andet gennem egen krop. Det vil sige at jeg har mærket og trænet bevidstheden i og om kroppen gennem hele forløbet.

Min drivkraft er at behandle ud fra den enkelt klients aktuelle situation.

Støtte den enkeltes processen i at stå stærkere, mærke livet og finde vej til den forandring der venter på dig. Til at blive bevidst om hvad der står i vejen for at slippe spændinger, og leve det liv du drømmer om.

Jeg supplerer gerne kropsterapien med opmærksomhed på kost, min erfaring med homøopatiske midler og kosttilskud.